КОЛКО СТРУВА ВАШЕТО ЗДРАВЕ?

Доброто здраве е следствие от нашият избор. Храним ли се правилно, достатъчно ли сме активни, имаме ли достатъчно сън и почивка, осъзнаваме ли тялото и ума си, забавляваме ли се и просто да се наслаждаваме на живота.

ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Ние разработваме програми, съобразени с вашите цели, здраве, фитнес и нужди. Ние предлагаме индивидуални, групови и онлайн програми за здраве и фитнес. 

ОНЛАЙН ТРЕНИНГ

Независимо дали целта Ви е да подобрите здравето и фитнеса си, да научите за храненето, да започнете да практикувате Чи Гонг или да използвате етерични масла, можете да се възползвате от нашата онлайн програма за обучение. Ще получите същото внимание и резултати онлайн. Ние използваме електронна поща, Skype, Facebook, Viber, sms и други форми на онлайн комуникация.

ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ И ПРОГРАМИ

Храната, която ядем, може да бъде или най-мощната форма на лекарство или най-бавната форма на отрова. Нашите програми за образование за храненето ще ви научат как да се храните правилно за вашия тип тяло, нужди и цели.

ЧИ ГУН

Чигун е клон на традиционната китайска медицина, който се превръща в крайъгълен камък на много алтернативни практики, повлияни от Изтока. Произнесено „chee-kung“, фразата, буквално преведена, означава „енергия на живота“. Ние преподаваме различни форми на чигонг с акцент върху стила Zhan Zguang.

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Терапевтичните етерични масла, които използваме, са най-високо качество. Не всички етерични масла на пазара са създадени равни. Ще ви научим как правилно и безопасно да използвате етерични масла в ежедневието си, за да преодолеете личните си здравни предизвикателства.

КОРПОРАТИВНИ УЕЛНЕС ПРОГРАМИ

Статистиката показва, че по-здравите служители водят до повишаване на производителността и на труда и намаляване на отсъствиятата. С нашите корпоративни уелнес програма разработени специално за Вашите нужди ще подобрите финансовото здраве на вашата компания, като осигурите здравето на служителите си.

ЛЕКЦИИ

 Ако искате да бъдете домакин на здравен, фитнес или уелнес семинар, частно събитие или просто да ни наемете за конкретно събитие, нашата програма по ораторство и изнасяне на лекции по тези теми е чудесно решение за вашите нужди. Предлагат се и индивидуални консултации.

ЗАПИШИ СЕ ДНЕС!

УСЛУГА НА КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ.

Подгответе се за истинска промяна!

  • Дишай пълно и спокойно

  • Бъди тук

  • Усмихвай се и се забавлявай

Разбираме, че животът Ви е зает, затова ви даваме възможност да избирате различни планове за плащане. Предлагаме единични, месечни или неограничени планове.

За да отмените своята сесия/консултация, трябва да ни уведомите минимум 24 часа преди самата сесия. Ако анулирате сесията по-късно от 24 часа преди самата сесия , същата се смята за използвана.

Нашият ангажимент към вас: Ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да постигнете вашите цели за здраве и фитнес без никакви предразсъдъци и арогантност. Ние ще се стремим към вашия успех по същия начин, по който се стремим към нашия. Ние ще ви помогнем да преодолеете препятствията и ще бъдем с вас, когато имате нужда.
Вашият ангажимент към нас: Ще уважавам времето на треньора си, бизнеса и живота му по същия начин, по който уважавам себе си.

Постигането на вашите цели за здраве и по-добър живот започва от днес!

ЗАПОЧНИ ДНЕС!