РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ!

“Когато започнах тренировки със Сава през май 2015 г. бях винаги болна. Винаги съм била с наднормено тегло и уморена.“

Опитвала съм да тренирам и преди, но винаги съм губила интерес. Само след няколко месеца тренировки със Сава и спазвайки хранителен режим, който беше подходящ за мен отново имам енергия! Всъщност аз вече имам живот след работа, защото преди нямах никаква енергия да издържа цял ден!

Тара

“Fit & Lean Challenge беше точно това, от което се нуждаех, за да се върна обратно във форма и да създам добри, здравословни навици.”

Програмата на Сава е много ясна и лесна за следване. Тренировките са предизвикателни, но могат да бъдат променени, за да отговарят на индивидуалните нужди на всеки. Fit & Lean Challenge ще Ви помогне да свалите два размера панталони за 8 седмици, което направих! За 8 седмици свалих от размер 12 до размер 8, свалих над 8 кг., и загубих 10 см. от талията си! Много съм доволна от целия си опит и резултати.

Саманта

“Преди три години тежях над 100 кг. и не можех да направя нито едно набиране. Всяка сутрин бях уморен и без енергия.”

Накрая реших, че е време да направя нещо по въпроса. Започнах да тренирам самостоятелно, но без резултат. Няколко месеца по-късно нямах никакъв режим и резултати и все още се хранех лошо. Тогава започнах да тренирам със Сава. През това време телесните ми мазнини спаднаха от 21,6% до 13,7% и сега мога да направя 15 набирания! Кръвното ми налягане се понижи и мигренозните ми главоболия са много по-редки. Следващата седмица навършвам 40 години и съм в много по-добра форма отколкото, когато бях на 20 и 30 години. Чувствам се много по-безгрижно.

Джо

“Започнах да тренирам със Сава, не само за да се науча как да тренирам правилно, но и да реша един сериозен проблем. Бях в пре-диабетно състояние. Лекарят ми ме информира, че ако не направя някаква промяна след две години, ще бъда диагностициран с диабет тип II и ще трябва да взимам лекарства.”

Започнах да тренирам и да се уча как да тренирам правилно със Сава. Той ми помогна с моето хранене и ме информира какво трябва да правя и от какво трябва да стоя настрана за да имам резултати.
Бавно и постепенно започнах да губя около 1/2 до 1 кг. на седмица. Три месеца по-късно свалих над 10 кг. а шест месеца по-късно загубих общо над 17 кг. Огромна разлика! Успях да запазя това си тегло и продължавам да увеличавам силата си по време на тренировките! Крайният резулта е повече мускули и по-малко телесни мазнини. Сега вече не се сблъсквам с проблемите да заспивам в средата на деня или рязкото падане на кръвната захар. Изключително съм благодарен на екипа на Сава Спорт за това, че ме научи на правилните неща.

Анди

ЗАПИШИ СЕ ДНЕС!

ОЩЕ РЕВЮТА НА КЛИЕНТИ


„Чувствам се по-добре, по-силна, по-фокусирана и по-мотивирана. Доказх си, че всъщност мога да се ангажирам с положителна промяна.“
Кели


„Придържайки се към плана за хранене на Сава и тренирайки 4 пъти седмично – успях да загубя над 16 кг. и 2 размери панталони.“
Меган


„Три месеца по-късно загубих над 10 кг. Шест месеца по-късно загубих общо над 17 кг.“
Анди


„Сега тежа 68 кг. свалих от размер 14 на размер 8! По-стегната, по-силна и по-здрава съм от всякога!“
Ким

Постигането на вашите цели за здраве и по-добър живот започва от днес!

ЗАПОЧНИ ДНЕС!