Чи Гун класове


Какво е Чи Гонг – Чи Гун (буквално изразен Чи Кунг) е буквално преведен от китайски като метод за „изграждане на енергия“. Чи Гонг е мощна система за самолечение и енергийна медицина от древен Китай. Той насочва жизнената енергия да циркулира свободно през меридианните канали на тялото. Какви са ползите от Чи Гонг? Тази 5000-годишна практика се използва за самолечение и за балансиране на физическото, умственото, емоционалното и духовното благополучие. – Управлявайте стреса, тревожността и депресията – Подобрете имунната си система – повишете ефективността и концентрацията си – самолечението на много различни заболявания.

За какво е този клас? Този клас ще ви научи как да получавате, поддържате и контролирате потока на енергия в човека тялото за постигане на младежка жизненост и продължителен живот. Продължителността на класа може да бъде променена от 30 до 45 минути. въз основа на нуждите на участниците. По време на този клас ще практикуваме Жан Джуан, както и някои други форми на Чигун, като Ба Дуан Джин (Осем къса коприна), дихателни упражнения и други енергийни техники и методи. Жан Чжуан Чигун, буквално „стои като дърво“ е една от най-ефективните практики за подобряване на здравето, вътрешната сила и благосъстояние. Zhan Zhuang Qigong е прост и лесен за научаване, но произвежда наистина невероятни резултати. Чрез това обучение всички енергийни канали на тялото ще бъдат автоматично изчистени и отворени. Тази практика ще коригира вашата поза и подравняване на тялото, ще подобри здравето и благосъстоянието ви, което може да доведе до спонтанно подобрене при различни заболявания. Всички области на човешката дейност – физически, умствени и духовни – зависят от качеството, изобилието и свободния поток на нашата енергия. Това е тайният ключ за здравословен и щастлив живот. В продължение на хиляди години знанието за култивирането на тази вътрешна енергия се предава от поколение на поколение в Китай. В този клас ще научите една проста, но мощна система от древни цигун упражнения, която с редовна практика може: – да повиши енергията – да изгради вътрешна сила – да коригира стойката и тялото – да подобри здравето ви, да ви отведе на пътешествие към самореализация.

Това буквално означава „изграждане на енергия“. Терминът обикновено се използва за всички китайски системи за обучение, които активират и култивират нашата енергия. Вероятно най-мощната форма на Чигонг, която някога е била развивана, е система от упражнения, наречена Zhan Zhuang.

ВАЖНО: Този клас може да не е подходящ за бременни жени. Ако имате някои съществуващи заболявания или проблеми, трябва да съобщите това на инструктора, преди да участвате в класа!

About the Instructor

Сава Савов е инструктор по Цигун. Започва да практикува Чигонг през 2014 г. в Чикаго, Илинойс. Осъзнавайки факта, че да бъдеш добре изглеждаш отвън, не означава непременно, че си здрав отвътре, беше основната му мотивация да започне тази практика. По-късно Сава бил заинтригуван от Жан Жуан Чигун (Стоейки като дърво). През 2015 г. участва в уъркшоп „Цигун за рак“ в Лондон, Великобритания, преподаван от Master Lam Kam Chuen. В момента Сава се придържа към практиката си под ръководството на няколко майстори на Чигун и Тай Чи, като споделя своите знания и опит за Чигонг с всеки, който е отворен да учи.

  • Ние обичаме това, което правим и желаем да ви помогнем да успеете

  • Ние сме сертифицирани от световно признати организации, за да сме сигурни, че получавате най-доброто обслужване

  • Имаме над 20 години опит в реалния живот, за да Ви помогнем да имате резултати

ЗАПИШИ СЕ